lady

lady

لطیفه -اس ام اس -شعر طنز - مطالبی در باره ی کامپیوتر- تصاویر زیبا - عکس هنر پیشه ها-بیوگرافی هنر پیشه ها -معما و چیستان و ...
lady

lady

لطیفه -اس ام اس -شعر طنز - مطالبی در باره ی کامپیوتر- تصاویر زیبا - عکس هنر پیشه ها-بیوگرافی هنر پیشه ها -معما و چیستان و ...

کفش مناسب

کفش استاندارد کفشی است که 5/2 سانتیمتر پاشنه پهن داشته باشد.

پوشیدن هر نوع کفش پاشنه بلندی احتمال پیچ‌خوردن پا را افزایش می‌دهد. این مشکل گاه چنان شدید است که موجب پارگی رباط‌ها نیز می‌شود

فواید گوشت مرغ

نکاتی جالب در مورد فواید گوشت مرغ

گوشت مرغ، یکی از مهمترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است.

به گزارش ایسنا، مصرف گوشت مرغ در حفاظت از سیستم عصبی بدن موثر است.

سطح بالایی از ویتامین B3 که به آن نیاسین نیز می‌گویند در گوشت مرغ موجود است که از بیماری‌هایی که ناشی از بالا رفتن سن است، جلوگیری می‌کند.

براساس مطالعات انجام شده در سال 2004، غذاهایی مثل گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند می‌توانند از بیماری‌های مغزی از قبیل آلزایمر جلوگیری کنند.

پیشگیری از سرطان:

گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی مقدار زیادی نیاسین بوده، سرشار از سلینوم نیز هست. سلینوم در بدن یک آنتی‌اکسیدان محسوب می‌شود. سلنیوم موجود در مرغ می‌تواند به تحریک DNA کمک کند که تحریک آن، در احیای سلول‌های آسیب‌ دیده و همچنین زدودن و رفع سلول‌های غیرعادی در بدن نقش دارد. این ماده، در پیشگیری از سرطان نیز موثر است و به سلول‌های غیرعادی اجازه رشد و تکثیر نمی‌دهد.

منبعی سرشار از پروتئین:

گوشت مرغ و همچنین قسمت‌های داخلی آن سرشار از پروتئین است. در واقع هر 4 گرم گوشت مرغ به طور تمام و کمال، 86 درصد پروتئین توصیه شده در رژیم غذای را تامین می‌کند.

پروتئین علاوه بر اینکه از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند در تقویت پوست و مو همچنین ترمیم بافت‌های ماهیچه‌ای موثر است.

نکاتی جالب در مورد گوشت مرغ

مرغ خام را به صورت فریزر شده می‌توان تا دو سال در یخچال نگهداری کرد و از آنجایی که گوشت مرغ 2 یا 3 حلقه چربی اشباع نشده دارد در مقایسه با گوشت قرمز بسیار مفیدتر است.

گوشت مرغ یکی از کم خطرترین گوشت‌ها به شمار می‌آید زیرا، در بین افراد به ندرت دیده شده که کسی به این گوشت آلرژی داشته باشد. قسمت‌های داخلی مرغ از قبیل جگر و قلب آن نیز سرشار از مواد مغذی بوده که به مصرف آنها توصیه زیادی شده است.

ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در گوشت مرغ:

گوشت مرغ علاوه بر اینکه حاوی انواع مختلفی از ویتامین‌هاست، سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف نیز هست:

اسید امینه تریپتوفن:

از آنجایی که این آمینو اسید مهم و ضروری در افزایش سطح سروتنین در مغز موثر است به خواب راحت و مفید کمک زیادی می‌کند. از خواص دیگر این ماده می‌توان به خاصیت ضد افسردگی آن اشاره کرد که به شادمانی افراد کمک زیادی می‌کند.

نیاسین:

این ماده حیاتی در تقویت پوست، دستگاه گوارشی و سیستم عصبی موثر است و با اثری که در تبدیل غذا به انرژی دارد از بیماری‌ آلزایمر جلوگیری می‌کند.

سلنیوم:

سلنیوم با خاصیت آنتی‌اکسیدانی که دارد با اثر بر ترمیم بافت‌های بدن، از انواع سرطان‌ها جلوگیری می‌کند. این ماده همچنین به عملکرد تیروئید نرمال و سیستم ایمنی بدن کمک زیادی می‌کند.

ویتامین B6:

این ویتامین با اثری که برعملکرد پروتئین‌ها و گلبول‌های قرمز دارد از بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌کند.

فسفر:

فسفر، علاوه بر اینکه به عملکرد پروتیئن‌ها برای ترمیم سلول‌ها و بافت‌ها کمک زیادی می‌کند، در ساختمان دندان‌ها و استخوان‌ها نیز نقش مفیدی را ایفا می‌کند.

موارد پیشنهادی در رابطه با گوشت مرغ

در رستوران‌ها، گوشت مرغ یکی از غذاهایی است که بدون استثنا یافت می‌شود و فواید زیادی دارد.

در زیر مواردی به عنوان پیشنهاد آورده شده است که بهتر است در صورت تمایل به آن عمل کنید:

ازآنجایی که گوشت مرغ نسبت به گوشت‌های دیگر در همه جا به فراوانی یافت می‌شود اگر موارد بهداشتی آن را رعایت نکنید به بیماری‌های خطرناکی مبتلا می‌شوید پس بعد از تماس با گوشت مرغ خام، دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.

پوست مرغ، چربی‌هایی در خود ذخیره دارد که برای بدن مضر است قبل از پختن آن مطمئن شوید که پوست آن را کاملا جدا کرده‌اید. در حال حاضر اکثر مرغ‌هایی که به بازار عرضه می‌شوند هورمون‌های خطرناکی را در خود دارند، سعی کنید از مرغ‌هایی استفاده کنید که هورمون کمتری را با خود دارند مثل مرغ‌های خانگی.

قبل از مصرف برای ترد شدن و خوش طعم شدن آن را در ماست یا آبلیمو بخوابانید و در دمایی که سردتر از دمای اتاق است نگهداری کنید.
همشهری آنلاین

فواید سیب

 

سیب نقش مهمی در سلامت بدن دارد و مزیت آن این است که علاوه بر پیشگیری از بیماری‌ها، باعث افزایش سلامتی نیز می‌شود.

به گزارش ایسنا،‌ در زیر لیستی از فواید این میوه خوش طعم آورده شده است.

پایین آوردن کلسترول

سطح بالای کلسترول در بدن مشکلات طولانی مدت و خطرناکی را به دنبال دارد با مصرف سیب می‌توانید سطح کلسترول را در حد نرمال نگه دارید. مطالعات و پژوهش‌ها حاکی از این است که خوردن دو عدد سیب‌ در هر روز تقریبا به میزان 16 درصد سطح کلسترول را پایین می‌آورد. برای کاهش سطح کلسترول هیچ چیز دیگری به اندازه سیب‌ مفید نیست.

تقویت دستگاه گوارش

افرادی که از مشکلات دستگاه گوارشی رنج می‌برند با خوردن سیب می‌توانند عملکرد این دستگاه را در حد نرمال نگه دارند. مهمترین دلیل در تنظیم و تقویت دستگاه گوارش این است که سیب سرشار از فیبر است و این بدان معناست که حرکات روده‌ای را منظم می‌کند و دیر هضمی و یبوست را از بین می‌برد. با تنظیم دستگاه گوارشی از دل دردهای مزمن و شدید که به این دستگاه مرتبط است نیز کاسته می‌شود.

افزایش انرژی

قندی که در سیب وجود دارد طبیعی است و فواید زیادی دارد که به هیچ عنوان قابل مقایسه با شیرینی‌ها و قندهای مصنوعی نیست. قند موجود در سیب باعث افزایش انرژی می‌‌شود به همین دلیل است که خوردن این میوه صبح زود و قبل از صبحانه توصیه شده و تا آخر شب بدن را سرحال نگه می دارد و انرژی مورد نیاز را تامین می‌کند.

درمان آنمی (کم خونی)

از آنجایی که سیب سرشار از آهن است در درمان آنمی نقش مهمی دارد. آهن موجود در بدن سطح هموگلوبین را افزایش می‌دهد که افزایش هموگلوبین با درمان آنمی رابطه مستقیم دارد اگر شما دائما احساس ضعف و خستگی دارید با خوردن این میوه می‌توانید سرحال شوید زیرا قند طبیعی موجود در سیب با آهن آن ترکیب شده و باعث افزایش انرژی و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود به گونه‌ای که بدن در برابر بیماری‌ها حالت آماده باش به خود می‌گیرد.

کاهش خطر ابتلا به سرطان

از دیگر فواید این میوه کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های خاص است. از آنجایی که فیبر موجود در سیب در تقویت دستگاه گوارش موثر است از خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ جلوگیری می‌کند. خوشبختانه مطالعات نشان داده است که مصرف این میوه خطر ابتلا به سرطان ریه و سرطان سینه را نیز کاهش می‌دهد و به طور کلی سیب، میوه‌ای کاملا استثنایی در پیشگیری از انواع سرطان‌ها به شمار می‌آید.

کاهش خطر حملات قلبی

سیب سرشار از آنتی اکسیدان قوی است و در حقیقت آنتی اکسیدان برای سلامت قلب فواید زیادی دارد مصرف سیب کمک زیادی به درمان و پیشگیری از بیماری‌های قلبی می‌کند. از آنجایی که بیماری قلبی با افزایش سن، زیاد می‌شود، مصرف این میوه هیچوقت دیر نیست و به خوردن آن توصیه زیادی شده است.

درمان و پیشگیری از آسم

اگر شما از مشکلات ناشی از آسم رنج می‌برید با خوردن یک فنجان آب سیب می‌توانید به رفع این مشکلات و نگرانی‌ها کمک کنید. یکی از نشانه‌های آسم به سختی و با صدای بلند نفس کشیدن است اما با خوردن آب سیب تازه می‌توانید این نشانه‌ها را از بین ببرید. زنان باردار نیز با خوردن این میوه به مقدار زیاد در طول بارداری می‌توانند از مبتلا شدن جنین به آسم جلوگیری کنند.[نکته بهداشتی روز: نشانه‌های حمله آسم در کودک]

بهبود دیابت

افرادی که مبتلا به دیابت هستند در صورت درمان نکردن آن به مشکلات دیگری نیز دچار می‌شوند که به دیابت مربوط می‌شود از جمله اختلالات عصبی، مشکلات کلیوی و مشکلات بینایی. با خوردن سیب به طور منظم می توانید از مبتلا شدن به دیابت و مشکلات دیگری که به دنبال دارد جلوگیری کرد. ژلاتین موجود در سیب نقش انسولین را ایفا می‌کند در نتیجه در تنظیم سطح قند خون بدن اهمیت ویژه‌ای دارد. خوشبختانه این میوه درشرایط آب و هوایی مختلف برداشت می‌شود.

افزایش بینایی

مشکلات ناشی از بینایی تقریبا غیرقابل پیشگیری است اما اخیرا مطالعات انجام شده نشان داده است که سیب می تواند اثر مطلوبی بر بینایی داشته باشد از آنجایی که سیب منبعی غنی از ویتامین A و ویتامین C است در درمان شب کوری و کور رنگی اثرات مثبتی دارد.

پیشگیری و درمان آلزایمر

یکی از شگفت‌انگیزترین اثرات سیب، درمان و پیشگیری از آلزایمر است. اثر آن در درمان و پیشگیری از این بیماری به گونه‌ای است که خوردن سیب باعث تقویت سلول‌های مغز می‌شود.

همشهری آنلاین

عینک مناسب چهره ی خود را انتخاب کنید.

انتخاب فریم عینک اهمیت زیادی دارد. اگر فریم عینکی که انتخاب می‌کنید مناسب چهره شما باشد، شما را زیباتر و شکیل‌تر نشان می‌دهد.
انتخاب فریم مناسب برای عینک، واقعا ظاهر چهره شما را تغییر می‌دهد و بهتر نشان می‌دهد. البته انتخاب عینک راحت مهمتر از ظاهر آن است.
1-ابتدا تعیین کنید که صورت شما چه شکلی است. اگر نمی دانید که صورتتان چه شکلی دارد، بهترین راه این است که خطوط بیرونی چهره خود را روی یکی از عکس های واضح خود دنبال کنید. شکل‌های اصلی چهره شامل بیضی، مستطیلی، مربع، گرد، لوزی و مثلثی است.

•برای صورت‌های بیضی شکل، هرنوع فریم عینکی مناسب است و بر روی چهره خوب دیده می‌شود، زیرا فرم صورت کامل و بی عیبی است. بستگی به سلیقه خود می‌توانید عینک‌هایی با فریم های هندسی شکل یا گرد انتخاب کنید.

•برای صورت‌های گرد بهتر است فریم‌های مستطیلی و گوشه‌دار انتخاب کنید تا صورت شما را کشیده تر نشان بدهد.


•اگر صورت شما مربع شکل است، فریم های چشم گربه‌ای یا بیضی شکل انتخاب کنید تا در فرم صورت شما ایجاد تعادل کند.


•اگر صورت لوزی شکلی دارید، عینک‌های بدون فریم یا بیضی شکل انتخاب کنید.

•برای صورت مستطیل شکل هم فریم بیضی شکل و تخم‌مرغی انتخاب کنید تا پهنای صورت شما را برجسته‌تر کند و چهره شما را پهن‌تر و کوتاهتر نشان بدهد. فریم‌هایی که گوشه‌های تزئین‌شده‌ای دارد نیز به پهنای صورت شما می‌افزاید.

•اگر صورتی مثلثی شکل دارید، فریم‌هایی که گوشه‌های بالایی آن زاویه‌دار است یا مدل‌هایی که پایین آن بدون فریم است، انتخاب کنید.
2- رنگ فریم عینک خود را با رنگ پوستتان هماهنگ کنید. اگر رنگ پوست گرمی دارید باید از فریم‌هایی با رنگ‌های گرم استفاده کنید و اگر رنگ پوست شما سرد است، باید از فریم‌هایی با رنگ‌های سرد استفاده کنید.
3- اندازه فریم عینک هم اهمیت زیادی دارد. سایز عینک باید با اندازه چهره شما متناسب باشد، اگر صورت کوچکی دارید نباید از عینک‌های خیلی بزرگ استفاده کنید. برای یافتن اندازه مناسب عینک به نکات زیر توجه کنید:
•فریم عینک باید خیلی نزدیک به خط ابروی شما باشد.
•مردمک چشم شما باید در مرکز فریم عینک قرار بگیرد.
•فریم باید راحت باشد، به صورت شما فشار نیاورد و تنگ نباشد.
به‌طور‌کلی عینک‌هایی که فریم پلاستیکی دارند از فریم‌های فلزی بهتر هستند و شما را شیک‌تر و بهتر نشان می‌دهد.

سایت دوخت

طنز/مرثیه ای برای برنج خدا تومانی


روزگاری چشم و چراغ هر خانه ای بودی و در هر کوی و برزن عطر روح بخشت مردان خسته از کار روزانه را بر سر سفره های پرمهری می کشید که با عشق فراوان فراهم شده بود اما این روزها از بیشتر خانه ها بویی از شالیزارهای شمال به مشام نمی رسد.
به گزارش تابناک، ای بلند قد، ای سپید روی، ای صد درصد ایرانی، ای غذای اصلی، ای نایاب در بازار، ای زینت بخش هر خورشت و کباب، ای آرزوی دوردست، ای کیلویی 4 هزار تومان و شایسته هر مدح و ثنا برای تو می نویسم که مدتی است از سفره خانواده ها رخت بربستی و زینت بخش سفره های میهمان های رودربایستی دار شدی.

ای از دست علمای علم کشاورزی شاکی ,ای اصلاح نژاد شده بی رودربایستی,یاد آن روزها بخیرکه عطرو طعمت هر کودک بهانه گیری را به اشتها می آورد .این روزها آنقدر کوتاه شدی که بعضی وقت ها با دختر عمه های هندی و پاکستانی ات هیچ فرقی نمی کنی ,گویند در اثر اصلاح نژاد و تلاش برای افزایش تولیدات هی از قدت آب رفته و به تعداد خویشانت افزوده شده .این روزها همین قد خمیده ات هم به سختی و با قیمت خداتومانی یافت می شود. چه برسرت آورده اند که دوستی های صد ها ساله ات با سفره های ما را فراموش کردی و جا به رقیبان هندی و ناکجاآبادی سپرده ای.

روزگاری چشم و چراغ هر خانه ای بودی و در هر کوی و برزن عطر روح بخشت مردان خسته از کار روزانه را بر سر سفره های پرمهری می کشید که با عشق فراوان فراهم شده بود اما این روزها از بیشتر خانه ها بویی از شالیزارهای شمال به مشام نمی رسد.

رئیس قوم (ببخشید اتحادیه بنکداران مواد غذایی)می گوید اغیار گرانت کرده اند وبا افزایش بازرسی ها از چنگال سلاطین برنج رهانده خواهی شد.اما در شهر خبری نیست که نیست.

امید که از بلایی که برسرچای ,زعفران و دیگر محصولات کشاورزی آمد از سر تو دفع شود و به روزگار شکوهمند اقتدارت باز گردی.

مهرت برون نمی رود از سینه ام            که هست این سینه خانه تو این دل سرای تو!!  

 

برگرفته از :www.persianv.com